• τηλ. 2167002198     κιν. 6936853140       mail: info@tassopoulos.com.gr
 • Υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρία μας:

  Φορτοεκφόρτωση με δικό μας ανυψωτικό μηχάνημα και δικό μας προσωπικό. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας τη μεταφορά, μπορείτε ευχαρίστως να μισθώσετε μόνο το όχημα ή το ανυψωτικό μηχάνημα που επιθυμείτε.

  Πλήρης συσκευασία ευπαθών και εύθραυστων αντικειμένων όπως έπιπλα, ρούχα, υαλικά, πίνακες, ηλεκτρικά ήδη και διάφορα άλλα αντικείμενα και εν συνεχεία πλήρης αποσυσκευασία και τοποθέτηση των πραγμάτων στο χώρο που θα μας υποδείξετε.

  Ξεμοντάρισμα και μοντάρισμα επίπλων καθώς και αποσύνδεση – σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών όπως π.χ. πλυντήριο, κλιματιστικό κ.λ.π. από εξειδικευμένο προσωπικό (η υπηρεσία αυτή είναι εντελώς δωρεάν).

  Αποθήκευση των εμπορευμάτων σας σε ασφαλή δικό μας ιδιωτικό χώρο σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε αυθημερόν παράδοση (εντελώς δωρεάν).

  Δωρεάν συνάντηση μαζί σας, στο χώρο από τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά ώστε να μπορέσουμε να βρούμε από κοινού την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για εσάς.

  Εγγύηση για όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, παρέχονται μέσα από την πολυετή ενασχόλησή μας στο χώρο των συμβατικών μεταφορών και τις θετικές συστάσεις που πάρετε από τη λίστα των πελατών μας που θα βρείτε στο μενού πλοήγησης.